Na Zlarinu se feštalo i ukrašavalo božićno drvce

Sljedećih par tjedana, ako ne bude puno kiše i vitra Zlarinjani će uživati u super Božićnom boru kojeg su sami okitili

zlarin 9

Božićno vrijeme polako nam stiže, gradske ulice i trgovi se ukrašavaju. Na gradskim trgovima postavljaju se velike jelke, ulice svijetle u raznolikim bojama svjećica.

zlarin 12

zlarin 10

Jedno takvo kićenje odvilo se danas i na otoku Zlarinu. No s jednom velikom razlikom, bor su kitili mještani, a uz to svirala je vesela muzika uz dobru čašicu i zalogaj, dobili su svoj skroman, ali poseban bor.

zlarin

zlarin 8

zlarin 6

zlarin 4

-Baš nam je bilo lipo i zabavno. Svako dite ima par svojih čizmica i srca kojima smo okitili bor, plus ukrasi sa radionica i mašnice. Anđeo na vrhu i bor izgleda super,takav nećete viditi ni na jednom gradskom trgu, ali zato je to naš bor i ovaj dan ćemo definitivno ponoviti! Veliko hvala svima koji su došli, predsjedniku, Žili i Lukici oko pomoći sa skalama i svićicama, Filipu šta je donia muziku i zabavlja sve prisutne, DVD Zlarin šta je sve pripremia, Duškici šta je frigala pršunate i curama koje su vjerno dolazile i sve ukrasile- veselo će Zlarinjani.

zlarin 7

zlarin 5

zlarin 1

zlarin 11

-Nemamo više slikica jer se ispraznila baterija, ali nas nije ni briga. Sljedećih par tjedana, ako ne bude puno kiše i vitra uživati ćemo u super Božićnom boru-kazali su veseli Zlarinjani.