Čovječe ne ljuti se

RADIONICA JE OTKAZANA!

U sklopu 59. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku na Zlarinu se organizira likovna radionica za djecu pod nazivom “Čovječe ne ljuti se”.

Radionica će se održati u četvrtak 27. lipnja 2019. g. na trgu Fingac s početkom u 17:00 sati. Na radionici mogu sudjelovati djeca od 7 do 14 godina i broj polaznika je ograničen na 20. 

U srijedu, 26.lipnja na istom mjestu radit će se pripreme za radionicu i postavljati šablone.

Prijaviti se možete u uredu Turističke zajednice.

“Ovom se radionicom nastoji doprinijeti kreativnom umjetničkom angažmanu i djelovanju djece u sklopu 59. Međunarodnog dječjeg festivala. Naglasak se stavlja na povezivanje, razvijanje komunikacije i diskusije među vršnjacima tijekom kreativnog stvaralaštva. Naglasak se stavlja na ujedinjenu kreativnost kroz naobrazbu djece o umjetničkim vještinama i tehnikama uz praktično iskustvo rada s umjetnicima. Ova izrazito edukativno-umjetnička radionica naglasak stavlja na edukaciju djece i mladih ljudi, njihovo upoznavanje sa suvremenim kulturnim tendencijama djelovanja umjetnosti u javnom prostoru s naglaskom na doprinos lokalno – društvenoj zajednici. Uključivanjem djece u radionicu doprinijeti će stvaranju suradnje, koja će biti oblik interakcijskog stvaralačkog procesa/djelovanja, dok će rezultat će biti krajnji zajednički rad u formi murala. Cilj ove radionice je da uz pomoć kreativnog stvaralaštva djeca ispolje te uobliče svoje osobne doživljaje i emocije, čime se doprinosi osvještavanju pozitivnih kvaliteta i potencijala čime se stječe osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva.” – poručuju organizatori.