EKO MORA NA DNU MORA

Pozivamo Vas u srijedu 13.08. 2020. Ispo Leroja u 21:oo h na predstavu za sve uzraste EKO MORA NA DNU MORA koja je u izvedbi kazališne scene Virko.

Ovo su samo neki od komentara djece koja su već odgledala predstavu

  • Predstava se održala na Ljetnoj pozornici. Iz predstave učimo da ne smijemo zagađivati prirodu (u ovom slučaju more), zato što to šteti životinjama i biljkama! U predstavi likovi su bili turisti, morske životinje, konobar, baba, kamerman, voditeljica. Predstava se radi o raspravi morskih životinja i turista.

           Ema Buliček, 10

 

  • Predstava se radi o zagađenju mora. Dosta je poučna, ali pomalo jeziva zbog jastoga, hobotnice i zubaca koji viču ”CAP CAP” i ”Jeste li me vi naručili?”. Zanimljiv je bio tovar koji je imao buljave oči. Uglavnom, bit je da ne smijemo zagađivati more ni okoliš.

           Gabrijela Radnić, 13

 

  • Predstava mi je bila super. Radila se o tome da ne zagađujemo okoliš. Glavni likovi u predstavi su Emil i Nika, oni su bacali otpatke u more. Otišli su u restoran, naručili hobotnicu, morsku platu i zubaca! Zagađivali su okoliš. Onim životinjama koje su naručili da ih pojedu nije im se svidjelo to što su oni zagađivali okoliš.

          Daniel Ljumeži, 10

 

Predstava je organizirana uz financijsku podršku ostvarenu u sklopu projekta C-Change kojeg provodi Grad Šibenik.

Projekt provodi udruga Bodulići uz podršku udruge Tatavaka i Turističke zajednice Zlarin.

Tijekom predstave molimo Vas da se pridržavate uputa koje je izdao stožer Civilne zaštite.

Zbog epidemiološke situacije ograničavamo broj na max. 100 ljudi.