Glumačka družina Histrioni: “Tajkuni”

Pozivamo Vas na kazališnu večer popularne glumačke družine Histrioni koja će izvesti svoju predstavu “Tajkuni” u đardinu hotela Koralj, 20. srpnja 2019. s početkom u 21:15h.

Vrlo zanimljiva i aktualna tema histrionske nove predstave TAJKUNI, Mira Gavrana komentira grabež i pohlepu, ismijava ljudske mane te kritički preispituje poduzetničke navike našeg doba.
Kako to već biva u Gavranovim djelima, on uvijek nastoji na publiku djelovati terapeutski. Kroz likove poručuje kako se teško može ići naprijed s džepovima punim tuđeg novca te kako prava mudrost leži u pronalaženju vlastite mjere ali i solidarnosti s bližnjima.
Ironija, satira, komični obrati i glumačka vještina jaka su kazališna oruđa kojima se Histrioni već desetljećima služe, a u slučaju ove nove komedije i zrelo kritiziraju te zahtijevaju preuzimanje odgovornosti za poslovne poteze nastale u vremenu stvaranja poduzetničke klime u kojoj je čovjek čovjeku vuk na lovištu bez lovostaja.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kn, na dan izvedbe 50 kn.

Predstavu je režirao Zoran Mužić, a izvode je ponajbolji hrvatski glumci: Ana Marija Percaić, Hrvoje Klobučar, Franka Klarić i Zlatko Ožbolt.