„Like HOME“ – 1. krug obilaska objekta

like2U petak, 16.09.2016., izvršen je obilazak dijela objekta prijavljenih u prvom krugu prijava za projekt „Like HOME“. U pripremi je drugi krug obilaska stoga molimo sve zainteresirane da se prijave u ured Turističke zajednice.

Turistička zajednica Šibensko kninske županije je u suradnji sa sustavom lokalnih turističkih zajednica pokrenula projekt Označavanja kvalitete (labelling) u obiteljskom smještaju pod marketinškim imenom „Like HOME“. Riječ je o skupini standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja, o nadopuni postojećeg sustava kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete apartmana, soba i kuća koje se privatno iznajmljuju.

Ciljevi projekta su:
– udruživanje ponude sa zajedničkom razinom kvalitete usluge i marketinškim istupom:
– povećanje kvalitete turističke ponude obiteljskog smještaja,
– dodatna promidžba putem: službenih internetskih stranica Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, turističkih sajmova ili prezentacija, te tiskanih materijala (brošura)
– jačanje vidljivosti segmenta te time i prepoznatljivost,
– specijalizacija prema različitim ciljnim skupinama;
– stvaranje značajne strateške prednosti, kao i preduvjeta za produženje sezone.

like1Proces certificiranja smo započeli javnim pozivom svim privatnim iznajmljivačima koji ispunjavaju kriterije projekta da se prijave s propisanom dokumentacijom do 04. srpnja 2016.g. u lokalnu turističku zajednicu i na taj način postanu članovi kluba kvalitete „Like HOME“ te da ostvare dodatnu promidžbu putem kanala Turističke zajednice Šibensko kninske županije poput službenih internetskih stranica, tiskanih materijala, te distribucije putem turističkih sajmova ili prezentacija.

Prijavnicu za „Like HOME“ za drugi krug prijava možete pronaći na našim stranicama ili je možete preuzeti u uredu Turističke zajednice.