Triko Circus Teatar: “Morana i Čupko”

Pozivamo Vas na dječju predstavu “Morana i Čupko” Triko Circus Teatra u ponedjeljak, 15.07.2019. ispod Kotla s početkom u 21:15 h.

“Kada Dječak te noći zaspe u san će mu se ušuljati Morana, mala prkosna noćna mora. Ona dolazi kako bi Dječaku otela Čupka koji iako ima srce od pliša za Dječaka je živ kao što smo živi ti i ja. Čupko ima ritma za ples, voli gledati noćno nebo, a zna čak i pljunuti.
Dječak je za njega vezan kao peteljka za cvijet, kao glava za naočale, kao jezik za bombon. I kad Morana poželi preoteti mu Čupka i odnijeti ga u svoj daleki dom, plašljivi će Dječak morati uložiti sve svoje snage kako bi vratio svog prijatelja.
Nanizali smo sliku do slike, nismo lijepili riječ i na njih, podmetnuli smo tu i tamo glazbu i šumove, zaigrali smo se s tijelima i licima, malo smo akrobatirali, malo lutkarili, i puno, puno se smijali…
Prvotnu inspiraciju za ovu predstavu koja tematizira dječje ružne snove donijela nam je slikovnica Mala Noćna Mora, autorice Irene Zelene. ” – poručuju organizatori.

 

IGRAJU: Karmen Sunčana Lovrić Mladen Vujičić i Čupko
REŽIJA: Iva Peter-Dragan DRAMATURGIJA: Marija Antić SCENOGRAFIJA: Iva Peter-Dragan KOSTIMOGRAFIJA: Kolektiv DIZAJN SVJETLA: Milan Kovačević GLAZBA: Nicolas Sinković SURADNIK ZA AKROBATSKI POKRET: Christian Peter IZRADA PARAVANA: Jelena Djanko

Predstava je namijenjena djeci od 4 do 10 godina