ZADNJE PRIJAVE


23.- 30.08. 2014. Hotel Koralj

Još samo jedan dan nas dijeli od intenzivne radionice konstelacijskog rada, a kako saznajemo ima preko 20 prijava što znači da je ostalo i par slobodnih mjesta. Ukoliko želite zamijeniti svoje mjesto pod oblakom za onim pod suncem, stignete se još ubaciti u ovaj jako zabavno i korisno složen program.

Obiteljski raspored:

Čini vam se da stalno stojite na mjestu, da se neke stvari jednostavno ne kreću prema naprijed bez obzira na vrijeme i energiju koju ulažete u postizanje ciljeva. Kao da vas nešto sputava da u cijelosti ispunite sve svoje želje, snove i nadanja. Stalno vam se događaju iste situacije kroz koje se jednostavno ne znate probiti te se vrtite u krug. Proniknite u svoje neraskidive obiteljske veze. Unutar obitelji ne prenosi se samo obiteljsko srebro, nego i sudbine predaka koje utječu i na naše živote.

Imamo riješenje za Vas, uključite se u Intenzivnu radionicu konstelacijskog rada i otkrijte kako je to živjeti bez oblaka nad glavom. Pod stručnim vodstvom Vlade Ilića i Martine Rožić, te u ugodnom društvu Leona Lučeva i za kraj, koncert violinista Oresta Shourgota, zasigurno ćete provesti 7 nezaboravnih dana i noći.

Svi zainteresirani mogu se javiti na:

Leon Lučev – 00385912254514
Branka Šimunec – 00385912556290

radioniceigre@gmail.com

branka@agencija-oglasnik.hr

www.obiteljski-raspored.hr