Obonjan

Otok Obonjan pruža jedinstven doživljaj u iznimnom ambijentu i sačuvanoj prirodi. Ponuda u kojoj uživaju gosti iz cijelog svijeta temelji se na ekološko dizajnerskom smještaju u prekrasnim jedinicama postavljenim među stogodišnjim stablima s pogledom na Jadransko more. Bogata i sadržajna ponuda posjetiteljima omogućava istraživanje osobnih interesa temeljenih na hedonističkom principu stvaranja doživljaja. Hrvatska kao jedna od najpopularnijih europskih destinacija za ljubitelje glazbe na Obonjanu nudi nesvakidašnje iskustvo nastupa renomiranih međunarodnih glazbenih zvijezda u intimnom i posebnom prirodnom okruženju tipičnom za Mediteran.

Uz glazbu, na otoku svoju sreću pronalaze i ljubitelji svih vrsta umjetnosti, bogate gastronomske ponude te ostalih segmenata ponude koji će oduševiti sve koji se odluče posjetiti ovaj jedinstveni otok. Uz stalne umjetničke postave, svakodnevno se održavaju različite radionice te edukativni i multimedijalni događaji dok istovremeno goste oduševljavaju gastronomske bajke spravljene iz pera međunarodno priznatih chefova.

Obonjan je definitivno idealna destinacija za kreiranje jedinstvenog i nezaboravnog doživljaja za sve goste koji žele nešto vise od običnog odmora.

Više o ponudi Obonjana naći ćete na https://obonjan.hr

Informacije

Saznajte više o plovidbenom redu i dostupnom parkingu ili zavirite u naš kutak za iznajmljivače.

Saznajte više

Doživi Zlarin

Netaknuta priroda pruža bezbroj mogućnosti za bavljenje sportsko-rekreativnim aktivnostima.

Saznajte više

Uživaj na Zlarinu

Želja nam je učiniti Vaš boravak na Zlarinu što ugodnijim, da istinski uživate.

Saznajte više